PUBLICITAT GOOGLE ADWORDS

Atraiem els usuaris correctes en el moment adequat
Campanyes de publicitat efectives orientades a fer visible el teu negoci a Internet.
 

Què és el
posicionament SEM?

El posicionament SEM et permet ser visible al teu públic objectiu de forma gairebé instantània, per la qual cosa es converteix en el complement perfecte al posicionament SEO quan no pots esperar per a obtenir resultats o, simplement, vols potenciar encara més els teus resultats a Internet.

Una estratègia SEM efectiva es compon de dos pilars: Estratègia i seguiment.

A Aritmetic treballem cadascun d’aquests pilars perquè les teves campanyes siguin efectives i rendibles.

publicitat google ads Manresa - Aritmetic
Si desitges obtenir un flux constant d’usuaris de qualitat llestos per a comprar…
una campanya SEM és el que necessites.

Quins serveis SEM oferim?

xarxa de cerca google ads aritmetic

XARXA DE CERCA

Posicionem de manera immediata la teva pàgina web en els primers resultats de cerca per a captar al teu públic objectiu.

xarxa de display google ads aritmetic

XARXA DE DISPLAY

Visibilitzem la teva marca, servei i producte mitjançant anuncis visuals que generen gran impacte en l'audiència.

remarketing google ads aritmetic

REMARKETING

Impactem al públic que ja ha mostrat interès pels teus productes o serveis amb una altra oportunitat de conversió.

Quins beneficis t'aporta el posicionament SEM?

IMMEDIATESA

Amb les campanyes de Google Ads (Adwords) la teva pàgina web es posicionarà i serà visible al teu públic objectiu de manera immediata, per la qual cosa obtindràs visites i oportunitats de venda des del primer minut.

VENDES I GENERACIÓ DE LEADS

A major volum de trànsit qualificat, majors oportunitats de venda, així de simple. Incrementaràs les teves vendes i oportunitats comercials de manera exponencial, el límit el marques tu.

PAGUES PEL QUE OBTENS

A diferència de la publicitat tradicional, amb les campanyes de Google Ads (Adwords) només pagues per cada visita obtinguda a través dels anuncis.
No esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres per a millorar els teus resultats

Preguntes freqüents

Google és el motor de cerca preferit per a més del 90% dels usuaris, sent el lloc de referència per a cercar informació, productes i serveis. Si vols que els teus clients et trobin, necessites ser visible a Google i els anuncis SEM de Google Ads t’ajudaran a aconseguir-ho de forma ràpida i eficient.

Les dues principals diferències entre SEO i SEM són:

  1. Amb el posicionament SEO no s’assumeix un cost directe per cada visita, com sí que succeeix amb el posicionament SEM. No obstant això, no vol dir que el SEO sigui sempre més barat de dur a terme o que no impliqui cap cost.
  2.  Amb el posicionament SEM es poden obtenir resultats a curt termini (pagues i apareixes en les primeres posicions dels cercadors), mentre que el posicionament SEO requereix temps perquè els cercadors posicionin de forma natural la teva pàgina en els resultats de cerca.

La combinació d’ambdues campanyes, SEO i SEM, resulta especialment atractiva de cara a obtenir millors resultats a curt, mitjà i llarg termini.

El posicionament SEM es compon de dues partides:

  1. La inversió directa que es realitza a Adwords, el pressupost total destinat a la publicitat.
  2. Els honoraris d’agència per a l’anàlisi, gestió, configuració i millora del rendiment de les campanyes d’AdWords.

Google no estableix una inversió mínima obligatòria, de manera que pràcticament pots invertir el que vulguis. Però compte, això no vol dir que la campanya hagi de ser rendible amb qualsevol inversió, ja que en funció del volum de negoci, la competència i els objectius de vendes, la inversió en publicitat i el cost de gestió variarà.

Contacta ara amb nosaltres per a ajudar-te en les teves campanyes SEM i a definir un pressupost adequat segons els teus objectius.

No existeix una duració màxima de campanya, si aquesta obté un bon ROI i l’objectiu de la seva creació no canvia, la duració pot ser indefinida en el temps. En canvi, sí demanem una duració mínima de 3 mesos de contractació per a poder proporcionar-te resultats i demostrar el que podem fer per al teu negoci. Qualsevol campanya SEM implica una gran quantitat de treball inicial d’optimització de campanya per a fer-la competitiva i això requereix temps per a obtenir la suficient informació d’aquesta que ens permeti implementar les millores a la campanya i treure el màxim rendiment possible.

Preguntes freqüents Google Ads - Aritmetic