POSICIONAMENT SEO

Posicionem la teva pàgina web i incrementem els teus ingressos a Internet
Estratègies SEO de qualitat i efectives orientades a fer visible el teu negoci a Internet.
 
Posicionament SEO Manresa - Aritmetic

Què és el
posicionament SEO?

El posicionament web o SEO és el conjunt d’estratègies dutes a terme per a optimitzar una pàgina web i aconseguir un objectiu clar: obtenir trànsit gratuït a través dels cercadors.

Una estratègia SEO efectiva es compon de tres pilars:

  • Auditoria
  • Optimització de la pàgina web
  • Creació d’enllaços de qualitat

A Aritmetic treballem cadascun d’aquests pilars perquè el teu web sigui visible a un gran nombre de potencials clients que busquen el teu producte o servei als cercadors.

A diferència de la publicitat, el SEO no pot ser comprat…
Però es pot guanyar.
Posicionament SEO Manresa - Aritmetic

Quins serveis SEO oferim?

Consultoria Seo Manresa - Aritmetic

CONSULTORIA SEO

Augmentem la visibilitat del teu web en els motors de cerca per a aconseguir-te nous clients.

Auditoria Seo Manresa - Aritmetic

AUDITORIA SEO

Analitzem el teu web per a detectar errors i punts de millora, corregir-los i explotar noves oportunitats SEO.

Link Building Manresa - Aritmetic

LINK BUILDING

Incrementem l'autoritat i rellevància del teu web creant enllaços naturals en suports potents i de confiança.

Posicionament Seo Local Manresa - Aritmetic

SEO LOCAL

Aconseguim que el teu negoci destaqui sobre els altres en les cerques geolocalizades dels teus clients potencials.

Posicionament Seo Internacional Manresa - Aritmetic

SEO INTERNACIONAL

Donem visibilitat al teu web en altres països tenint en compte factors tècnics, lingüístics i culturals.

Analítica web Manresa - Aritmetic

ANALÍTICA WEB

T'ajudem a interpretar les estadístiques i el comportament dels usuaris al teu web per a una millora continua.

Quins són els beneficis del posicionament web?

VISIBILITAT

Quan els teus potencials clients realitzin una cerca amb una paraula clau relacionada amb el teu producte o servei apareixes en les primeres posicions.

CONFIANÇA

Quan els teus clients et troben en les primeres posicions, major és l’impacte de marca i major la confiança generada.

RENDIBILITAT

A major visibilitat i confiança, millors resultats de conversió. La teva pàgina web serà un canal comercial i de venda automatitzat i de baix cost gràcies a les visites gratuïtes des de cercadors.
No esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres per a millorar els teus resultats.

Preguntes freqüents

Si vols que el teu negoci tingui èxit a Internet, aparèixer en els primers resultats de Google és imprescindible. El trànsit orgànic (visites des de cercadors) representa una part gegantina del trànsit a Internet i continua augmentant per sobre de la resta de canals d’adquisició. Si vols ser visible davant d’aquesta gran massa d’usuaris i aconseguir que el teu negoci a Internet sigui un èxit, el posicionament SEO és essencial per a aconseguir-ho.

Cada projecte requereix mesures personalitzades segons les seves necessitats i objectius. En qualsevol cas, els passos més comuns en una estratègia SEO són els següents:

  1. Realitzar una completa auditoria SEO per a detectar i eliminar les barreres que impedeixen l’accessibilitat dels cercadors per a rastrejar i indexar el contingut de la pàgina web.
  2. Identificar les paraules clau amb més potencial de trànsit de qualitat i actuar sobre el contingut i l’arquitectura de la informació de la pàgina web per a millorar la seva rellevància.
  3. Proposar contingut atractiu per als teus clients que facilitarà la generació d’enllaços des d’altres llocs. Donem difusió al contingut de la pàgina web per a millorar la seva rellevància i incrementar l’autoritat del domini.
  4. Definir els indicadors clau de rendiment de la pàgina web i configurar un quadre de comandament a mida per a fer seguiment dels indicadors per a mesurar la millora i l’assoliment d’objectius.

El posicionament SEO requereix una millora i supervisió continua, és per aquest motiu que aquestes tasques es van realitzant repetitivament en el transcurs de l’estratègia de posicionament web (SEO).

És la pregunta estrella quan es vol millorar el posicionament SEO. Per desgràcia no es pot respondre clarament, ja que depèn de molts factors que moltes vegades no es poden controlar, com la competència i els canvis constants en els algoritmes dels cercadors. Tot i això, intentarem donar llum a aquesta pregunta segons la nostra experiència.

En general, es necessiten entre 6 i 12 mesos, per a poder obtenir i valorar els resultats d’invertir en SEO, per tant, estem davant d’una estratègia de captació a mig / llarg termini. L’avantatge d’aquesta inversió és que els resultats obtinguts no desapareixen com l’escuma en cas de reduir la inversió i són acumulatius, ja que cada millora en el posicionament d’una pàgina web significa un increment persistent i exponencial en el volum de visites obtingut.

El SEO no “s’atura” ni “s’acaba”, és un procés continu de treball. És un procés que ha d’acompanyar a qualsevol projecte a Internet, perquè la constància a llarg termini és la clau per a obtenir una font constant i fiable de visites i vendes.

Proporcionar una resposta senzilla a la pregunta “Quant costa el SEO?” és complicat. Tot i que la mecànica i el conjunt d’eines per al SEO són ​​bastant similars per a la majoria de projectes, hi ha una gran quantitat de variables a tenir en compte a l’hora de construir una estratègia i un pressupost. Sovint és difícil jutjar el cost real i el ROI potencial d’un projecte de SEO al principi.

Per a poder calcular el preu dels serveis SEO és important tenir en compte certs factors, com el tipus de servei que es necessita contractar, l’estratègia a utilitzar i el resultat esperat. Tenint en compte això, el preu del posicionament SEO està directament influenciat per l’estat inicial de la pàgina Web, els objectius definits i la velocitat amb la qual es volen aconseguir aquests objectius.

En comptes de preguntar-te “quant em costarà el SEO?”, hauries de preguntar-te com aquesta inversió afectarà el teu ROI (retorn de la inversió). Només els que han entès que invertir en SEO és un actiu, no una despesa, comprenen ràpidament que comptar amb un servei SEO professional aportarà molts beneficis i podrà veure com arriben els fruits de la seva inversió de moltes formes (visites, reconeixement de marca i vendes).

El SEO o posicionament web és la forma més econòmica d’atreure visites rendibles a llarg termini. Contacta amb nosaltres per a obtenir un pressupost segons els teus objectius de negoci.

posicionament seo Manresa